F_logo
KIERROKSILLE OSALLISTUMINEN

Kierrokset ovat ilmaisia ja suurimmalle osalle kierroksista voi vain tulla paikan päälle. Joillekin kierroksille on turvallisuussyistä rajoitettu osallistujamääriä. Näille kierroksille otetaan osallistujat jonotusjärjestyksessä kierroksen alkamispaikalta tai arvotaan. Tieto jonotuksesta tai arvonnasta löytyy kunkin kohteen tarkemmista tiedoista. Kierrokset kestävät pääsääntöisesti 1–2 tuntia. Ellei toisin mainita, kierrokset ovat suomenkielisiä.

Kierroksilla liikkuminen on kävijän omalla vastuulla. Kierrosten yhteydessä annettuja mahdollisa turvallisuusohjeita tulee ehdottomasti noudattaa.

ARVONNAT

Länsi-metron ja Kansallisarkiston arvonnat järjestetään yhteistyössä Metro-lehden kanssa.

Arvontaan voi osallistua tekstiviestillä tai verkossa.
Osallistuminen verkossa: Kansallisarkisto osoitteessa metroskaba.fi/c/kansallisarkisto ja länsimetro osoitteessa metroskaba.fi/c/lansimetro

Osallistuminen tekstiviestillä: lähetä viesti numeroon 17181 (0,25€). Kirjoita viestin alkuun Open Kansallisarkisto sota tai Open Kansallisarkisto Helsinki tai Open Länsimetro ja välilyönnin jälkeen sähköpostiosoitteesi.

Arvonnat ovat voimassa 26.8.-6.9.2015. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. HUOM! Nettisivut ja tekstiviestit toimivat vain kun kilpailu on käynnissä.
Harakka
Tietoa tapahtumasta Liity postistuslistalle arkisto på svenska in English työpöytäversio