Facebook_mv
Wdc
KIERROKSILLE OSALLISTUMINEN

Kierrokset ovat ilmaisia ja suurimmalle osalle kierroksista voi vain tulla paikan päälle. Joillekin kierroksille on turvallisuussyistä rajoitettu osallistujamääriä. Näille kierroksille otetaan osallistujat jonotusjärjestyksessä kierroksen alkamispaikalta tai arvotaan. Tieto jonotuksesta tai arvonnasta löytyy kunkin kohteen tarkemmista tiedoista.
Kierrokset kestävät pääsääntöisesti 1–2 tuntia.

Kierroksilla liikkuminen on kävijän omalla vastuulla. Kierrosten yhteydessä annettuja mahdollisa turvallisuusohjeita tulee ehdottomasti noudattaa.


ARVONNAT

Tove Janssonin ateljeen ja Suomenlinnan telakan arvonnat järjestetään yhteistyössä Vartti- ja Metro-lehden kanssa. Arvontoihin voi osallistua lähettämällä tekstiviestin numeroon 17181 (0,25€). Kirjoita viestin alkuun joko Open 1 (Tove Jansson) tai Open 2 (Suomenlinna) ja väli- lyönnin jälkeen sähköpostiosoitteesi. Arvonnat ovat käynnissä 20.8.–7.9.2012.

Taiteilija Tuomas A. Laitisen ”Kolme kerrosta - Alinen sarja” performanssin lippujen arvontaan voi osallistua lähettämällä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen arvonta@openhousehelsinki.fi.
Arvonta käynnissä 21.–29.8.2012.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Harakka